[ MENU DODATKOWE ]



Katedra Technologii Surowców Pochodzenia Zwierzęcego

20-704 Lublin, ul.Skromna 8
Kierownik: dr hab.inż. Dariusz M. Stasiak, adiunkt
tel. 81-462-33-43
e-mail: dariusz.stasiak@up.lublin.pl

Jednostki podległe

Profesorowie zwyczajni

  • prof. dr hab. Stanisław Mleko, profesor zwyczajny, tel. 81-462-33-47
    e-mail: dairywhey@tlen.pl / Zakład Technologii Mleka i Hydrokoloidów

Profesorowie nadzwyczajni

  • dr. hab. inż. Joanna Stadnik, profesor nadzwyczajny, tel. 81-462-33-41
    e-mail: joanna.stadnik@up.lublin.pl / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością

Adiunkci

  • dr hab. inż. Małgorzata Karwowska, adiunkt, tel. 81-462-33-41
    e-mail: malgorzata.karwowska@up.lublin.pl / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością
  • dr inż. Agnieszka Latoch, adiunkt, tel. 81-462-33-42
    e-mail: agnieszka.latoch@up.lublin.pl / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością
  • dr Maciej Nastaj, adiunkt, tel. 81-462-33-48
    e-mail: mnasty@o2.pl / Zakład Technologii Mleka i Hydrokoloidów
  • dr hab. inż. Bartosz Sołowiej, adiunkt, tel. 81-462-33-50
    e-mail: bartosz.solowiej@up.lublin.pl / Zakład Technologii Mleka i Hydrokoloidów
  • dr. hab. inż. Karolina Wójciak, adiunkt, tel. 81-462-33-40
    e-mail: karolina.wojciak@up.lublin.pl / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością

Asystenci

  • mgr inż. Paulina Kęska, asystent, tel. 81-462-33-38
    e-mail: paulina.keska@up.lublin.pl / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością
  • dr inż. Justyna Libera, asystent, tel. 81-462-33-42
    e-mail: justyna.libera@up.lublin.pl / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością

Pozostali pracownicy

  • mgr inż. Mirosław Budoran, starszy specjalista inżynieryjno - techniczny, tel. 81-462-33-44
    e-mail: miroslaw.budoran@up.lublin.pl / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością
  • mgr inż. Beata Domżał, starszy specjalista inżynieryjno - techniczny, tel. 81-462-33-46
    e-mail: beata.domzal@up.lublin.pl / Zakład Technologii Mleka i Hydrokoloidów
  • mgr inż. Agata Nowaczyk, specjalista inżynieryjno - techniczny, tel. 81-462-33-44
    e-mail: agata.nowaczyk@up.lublin.pl / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością
  • mgr inż. Elżbieta Solska, specjalista inżynieryjno - techniczny, tel. 81-462-33-40
    e-mail: esol.up.lublin.@gmail.com / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością

Doktoranci

  • mgr inż. Anna Kononiuk, doktorant, tel. +48 81 462 33 38
    e-mail: anna.kononiuk@up.lublin.pl / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością
  • mgr inż. Marcin Maksymiec, doktorant, tel. +48 81 462 33 38
    e-mail: marcinmaksymiec90@gmail.com / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością

Profesorowie emerytowani

  • prof. dr hab. Zbigniew Dolatowski, profesor emerytowany / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością